Werkvoorbereiding en installatie rondom projecten

Turn aroundprojecten vergen een grondige voorbereiding en zijn nooit standaard. Op voorhand wordt een inventarisatie gemaakt van benodigde materialen, mankracht en te nemen maatregelen om het project zo veilig en snel mogelijk te kunnen laten verlopen. 

Speciaal voor dit soort stops hebben wij een projectteam, dat u ondersteunt door bijvoorbeeld de werkvoorbereiding uit handen te nemen. Onze projectleiders helpen u bij de inventarisatie van materieel, mankracht en vereisten en stelt met onze veiligheidskundige een VGM plan samen om de juiste tijdelijke voorzieningen te kunnen plaatsen. Bovendien installeren wij het materieel veilig en volgens de juiste toepassing, zodat uw mensen aan het einde van de dag in dezelfde staat naar huis kunnen als ze de dag zijn gestart: heelhuids en zonder incidenten.

Ook kunnen wij in de instandhouding voorzien om de installatie 24/7 draaiende te houden.

Naast de levering van tijdelijke licht-, lucht- en stroomvoorzieningen, lasapparatuur en hef- en hijsmiddelen, kunnen wij een tijdelijk magazijn plaatsen op uw locatie. Vanuit hier kan de uitgifte van bijvoorbeeld industriële gereedschappen en PBM's worden geregeld. Interesse? Kijk op de pagina On-site rental.

Vraag gerust naar de mogelijkheden omtrent grote nieuwbouw- en onderhoudsprojecten en neem contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging.