Organisatie

Iedereen kan materiaal verhuren. Het verschil wordt gemaakt door de mensen, beschikbaarheid en de nabijheid van een vestiging. Wil een project slagen, dan is de samenwerking met een flexibele partner die bekend is met de uitdagingen essentieel.

One-stop-shop voor oplossingen

Bij Boels Industrial houden we van uitdagende industriële projecten en maatwerk. Onze specialisten doen er alles aan een project veilig, op tijd én volgens afspraak te laten verlopen. Dit gebeurt met eigen materiaal dat volledig is afgestemd op het gebruik in de industrie, eventueel aangevuld met materiaal uit de portfolio van Boels. Denk aan tijdelijke huisvesting, toegangsregistratie en terreinbeveiliging, maar ook hef- en hijsmiddelen van specialist Boels Industrial | Hef en Hijs

Als one-stop-shop partner garanderen we dat ieder project met het juiste, gecertificeerde materiaal wordt uitgerust. Daarnaast kunnen wij u helpen bij de installatie en instandhouding voorafgaand en tijdens uw project. Zo bent u er zeker van dat het materiaal op een juiste manier is geïnstalleerd en u op tijd het project kunt laten verlopen.

Veiligheid en continuïteit

Als specialist binnen de industrie voldoen wij uiteraard aan de gestelde eisen op het gebied van veiligheid. We zijn ISO9001 en VCA** gecertificeerd. Dat is een vanzelfsprekendheid. Hiermee waarborgen we niet alleen de kwaliteit en veiligheid van onze producten en dienstverlening, maar ook van de mensen die er mee werken.

Ieder product wordt na terugkomst geïnspecteerd, getest en gekeurd. Dat doen we om er zeker van te zijn dat u met veilig materieel werkt. Met ons certificeringsysteem weten we waar, wat en wanneer er gekeurd moet worden en is dit in ons online customer portal ook voor ú inzichtelijk. Want het kan altijd veiliger.