Boels Industrial

NEWS_READING_TIME_LESSTHAN 1 NEWS_READING_TIME_MINUTE.

Terug

Ruim 3 jaar geleden werd Abird ‘part of’ Boels Rental. We zijn inmiddels een volwaardig specialist binnen Boels en zijn klaar voor de volgende stap. Vanaf 1 februari 2021 gaan zowel Abird als Hef en Hijs Nederland verder onder de naam Boels Industrial

Wat betekent dat voor u?
Uw contactpersoon en lopende contracten blijven zoals die zijn. Alle Abird en Hef en Hijs vestigingen behouden hun specialisme en blijven gewoon open voor 24/7 service en verhuur. Ook kunt u nog steeds terecht bij dezelfde ervaren en vakkundige medewerkers voor kennis en advies op maat.

Bij een nieuwe naam hoort uiteraard een nieuwe uitstraling. De komende periode vervangen we de Abird en Hef en Hijs logo’s naar het Boels Industrial logo in o.a. vestigingen, op machines en gereedschappen en in onze communicatie.

Boels Industrial logo

Boels Industrial: uw partner voor industrieel materieel
Ook met onze nieuwe naam blijft veiligheid onze prioriteit nummer 1, en staan we garant voor flexibiliteit, kwaliteit en professionaliteit. Wij zijn nog steeds dé specialist in industrieel materieel. Continu, 24/7.
 
Heeft u vragen of wilt u meer weten over het totaalpakket aan maatwerk huuroplossingen van Boels Industrial? Onze medewerkers staan voor u klaar, net zoals altijd.

Publicatiedatum 08/12/2020