Markten

Al jaren wordt met ons materieel gewerkt aan uiteenlopende en uitdagende nieuwbouw- en onderhoudsprojecten. We leveren aan eindklanten, materiaaldiensten en specialistische aannemers.

Dit doen we met name in de industrie, petrochemie, tankbouw en maritieme sector. Door onze ervaring in deze markten weten wij hoe de producten gebruikt worden en zetten wij onze product- en toepassingskennis graag in uw voordeel in. Daarnaast ontwikkelen onze IT-specialisten continu branche specifieke oplossingen. Die helpen bij monitoren van een inhuurproces en het besparen op kosten. Zo blijft het interessant. Voor ons, maar zeker ook voor u als klant.

Veilig, op tijd en volgens afspraak…

De Boels Industrial medewerker kent de specifieke procedures, veiligheidsvoorschriften, materiaaleisen en uitdagingen in deze branche. Onze jonge machines zijn stuk voor stuk geschikt voor gebruik in de industrie en altijd gekeurd en gecertificeerd.

Ons aanbod generatoren, persluchtvoorzieningen, lasapparatuur, hef- en hijsmaterialen, professionele gereedschappen en verbruiksmaterialen blijft groeien. Bovendien zijn wij de grootste Atex-specialist in de Benelux. Hebben wij iets niet, dan schakelen direct met vaste gespecialiseerde partners en leveranciers. Afhandeling en administratie verlopen altijd via Abird. Wel zo makkelijk.

24/7 On-Site

Materialen moeten er uiteraard zijn wanneer een klant deze nodig heeft. Alleen dan verlopen projecten efficiënt en veilig. Boels Industrial bedient klanten op maat, maar ook graag snel en adequaat. Daarom leveren wij (tijdelijke) magazijnen op locaties waarin alle benodigde materialen beheerd en gecontroleerd kunnen worden. Voor de registratie bieden we het On-Site Rental systeem (OSR), waarbij we gecodeerd materiaal op naam kunnen uitgeven. Zo worden producten herkenbaar, kosten beheersbaar en verloopt de materiaalvoorziening efficiënter. Lees hier meer informatie over het OSR systeem.