Keuren en certificeren

Ieder stuk gehuurd hef- of hijsgereedschap dat wordt geretourneerd, wordt volgens vaste procedures gereinigd, geïnspecteerd, beproefd en getest, voordat het voor de volgende verhuuropdracht wordt vrijgegeven. Hiervoor hebben wij gekwalificeerde TCVT-keurmeesters in huis. De producten van Boels Industrial Hef & Hijs worden per jaar gemiddeld tien keer vaker gekeurd dan wettelijk verplicht is. Zo zorgen we ervoor dat u écht altijd veilig kunt werken.

 

Mobiele service

Heeft u toch liever het materiaal zelf in eigendom, dan kunnen wij dat voor u beheren, onderhouden en certificeren met onze test- en onderhoudsfaciliteiten. Deze faciliteiten bieden wij ook met onze mobiele service voor het keuren en beproeven (tot 12 ton) bij u op locatie.

Het onderhoud van hef- en hijsmateriaal vergt specialistische kennis, materiaal en testapparatuur. Over veiligheid valt immers niet te twisten. Daarom investeren wij continu in medewerkers, opleiding, borging van procedures en gereedschappen.

 

Certificeringsysteem

Dankzij ons geautomatiseerde certificeringsysteem, weten we precies waar, wat en wanneer er gekeurd moet worden. Wij volgen de te verrichten keuringen en ondernemen pro-actief actie indien een product gekeurd moet worden. Wij beheren ons én - indien u dat wilt - uw materieel en zowel de certificaten als de keuringstatus zijn digitaal voor u beschikbaar in ons customer portal.

Met behulp van dit systeem kunnen wij het beheer en de keuring uit handen nemen en kunt u verder met uw werk. Dit beheer omvat: 

• Keuring: altijd alles gekeurd en gecertificeerd

• Geborgd onderhoud- en certificeringsysteem

• Conform de strengste regelgeving en veiligheidseisen

• Barcodesysteem zorgt voor eenvoudig traceren van materiaal

• Standaard levering met veiligheidsclips, certificaten en veiligheidsinstructies

• Gebruiksinstructies of handleiding opvraagbaar en te downloaden.

Bel voor advies en mogelijkheden naar uw dichtstbijzijnde vestiging.