Boels Industrial | Continu meer dan verhuur van industrieel materieel

Informatie coronavirus - Wij staan voor u klaar
Klik hier voor een overzicht van de actuele maatregelen die Boels Industrial neemt i.v.m. het coronavirus.

Boels Industrial | Specialist in huuroplossingen

Of het nu gaat om een industrieel nieuwbouw- of onderhoudsproject, ieder project heeft zijn uitdagingen. Niet alleen tijd en budget zijn van belang; veiligheid, mens en materiaal zijn minstens zo belangrijk.

Boels Industrial biedt professionals het materiaal waarmee ze iedere klus kunnen klaren. Denk hierbij aan tijdelijke licht-, lucht- of stroomvoorzieningen, gereedschap, hef- en hijsmaterialen én lasmachines. Het maakt niet uit hoe groot, ingewikkeld of urgent een project is, wij leveren continu. 24/7. De verhuur, het repareren en het onderhoud van industrieel materieel doen we al sinds 1960. Verder kunnen ondernemers bij ons terecht voor de aanschaf van verbruiksartikelen én toebehoren. Sinds 2018 zijn we als industrieel specialist Abird onderdeel van Boels Rental en sinds kort operationeel onder de naam Boels Industrial. Om onze klanten optimaal van dienst te zijn, investeren we onafgebroken in onze vloot, technici en vestigingen.

De vloot bestaat uit een uitgebreid assortiment van aggregaten, compressoren,hef- en hijsmiddelen, mobiele lichtmasten, lasmachines en -toebehoren, PBM's en Ex-materialen. Alles volledig uitgerust voor gebruik in de industrie en gekeurd volgens de geldende regels.

Ons marktspecialisme en de uitgebreide productportfolio van Boels staan garant voor op maat gesneden totaaloplossingen; voor projecten in de industrie, petrochemie en maritieme sector. 

Nieuws Boels Industrial

Ruim 3 jaar geleden werd Abird ‘part of’ Boels Rental. We zijn inmiddels een volwaardig specialist binnen Boels en zijn klaar voor de volgende stap. Vanaf 1 februari 2021 gaan zowel Abird als Hef en Hijs Nederland verder onder de naam  Boels Industrial .  Wat betekent...

Lees meer +

Laad meer +

Einde nieuwsarchief

Een vestiging bij u in de buurt

Boels Industrial zit in de buurt van haar klanten. We hebben diverse vestigingen in Nederland, Duitsland en België in de buurt van industriële gebieden. Zo zijn wij in staat u snel te bedienen. Ook in ongeplande situaties. Kijk op de kaart voor de dichtstbijzijnde vestiging om rechtstreeks contact op te nemen.

  Vind vestiging

Word jij onze specialist?

Wij investeren niet alleen in materiaal, maar ook in mensen zoals jij. Met passie voor techniek en industrie, die op zoek zijn naar diversiteit. Ben jij klaar voor een uitdaging? Wij hebben er diverse beschikbaar in zowel Nederland als België.

Referenties