Boels Industrial | Hef en Hijs

Onder de noemer Boels Industrial Hef & Hijs richten wij ons exclusief op het productspecialisme hef- en hijsmaterialen in de industrie, petrochemie, metaal, scheepvaart, offshore en de zware constructiesector. Deze branches hebben één gemeenschappelijke deler: ze stellen hoge eisen aan onder andere veiligheid, continuïteit en service.

Dan werkt u bij voorkeur met een betrouwbare partner met verstand van zaken, grote beschikbaarheid van gecertificeerd en gekeurd materiaal en goede bereikbaarheid.

Wij zijn die partner.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze ervaring, snelheid van handelen en flexibele instelling belangrijk zijn om u een adequate en klantgerichte dienst te verlenen met daarbij alle veiligheidsvereisten in ons achterhoofd.

Bovendien maakt u met één telefoontje gebruik van alle diensten van Boels Industrial, Boels Rental en onze partners en bieden wij daarmee een totaaloplossing voor ieder industrieel project.

Boels Industrial | Hef en Hijs verhuurt een breed assortiment hef- en hijsmiddelen, maar biedt daarnaast advies, trainingen en koopartikelen in dit specifieke segment.

 

Complex? Mooi!

Bij ons werken goed opgeleide en ervaren mensen met passie voor hun vak. Ons assortiment bevat hoogwaardige merken die meer bieden dan de standaard en vaak bovenwettelijk gekeurd worden. Zo hebben we voor ieder hef- of hijsproject een passende oplossing, zowel technisch als financieel. Hebben we het niet in huis, dan laten we het maken. Natuurlijk altijd conform de wet- en regelgeving, CE-keur en de strenge relevante eisen. Úw veiligheid staat altijd voorop.